Ljepila za keramiku

RÖFIX

RÖFIX materijal na skladišta i police trgovina građevinskim materijalom, diljem Hrvatske ali i Europe, stiže iz naša tri proizvodna pogona smještenih u Pojatnom, Zaprešiću i Siveriću. Osim na kvalitetu i učinkovitost, proizvodna politika tvrtke RÖFIX u velikoj je mjeri usmjerena na kreiranje i proizvodnju dugoročno održivih i ekološki prihvatljivih sustavnih rješenja usklađenih s potrebama i željama krajnjih kupaca.

Baumit

Odabir prikladnog ljepila je ključ za postizanje optimalnog rezultata. Odluka uvijek ovisi o kvaliteti podloge, uvjetima njezine uporabe, ali i o vrsti i veličini obloge. I naravno – sva ljepila za fasadne i keramičke obloge moraju zadovoljavati parametre europskih tehničkih standarda

Hankel

Inovativno razmišljanje i poduzetnički duh upisani su u DNK tvrtke Henkel. Znatiželjni smo i strastveni stručnjaci s dubinskim poznavanjem tržišta i primjene. Naš nedostižan portfelj ljepila, brtvila i funkcionalnih premaza dizajniran je za preoblikovanje tržišta i načina na koji radite. Vaš smo globalni partner spreman za savladavanje svih izazova i razvijanje pametnih i održivih rješenja – s vama. Kako bi bilo bolje.

Sika

Kompanija Sika Croatia d.o.o. osnovana je 1999.g. kao tvrtka kćer švicarskog koncerna Sika, iako su Sika proizvodi prisutni na ovim prostorima još od sredine 20. stoljeća. Svojim rezultatima, ponašanjem i odnosom prema partnerima Sika je izgradila izuzetnu reputaciju vrlo pouzdanog partnera sa širokim spektrom rješenja koji se koriste u različitim područjima.

Mapei

Ovo je jedna od prvih Mapeijevih proizvodnih linija, a nudi cjelovit asortiman raznovrsnih, pouzdanih i inovativnih proizvoda za polaganje keramičkih pločica i materijala od kamena. Naše veliko iskustvo i kvaliteta naših proizvoda jamče da ćemo uvijek biti pouzdani partner koji može ispuniti sve zahtjeve ovog stalno rastućeg tržišta.

Murexin

Široka paleta materijala vrhunske kvalitete za postavljanje i fugiranje prirodnog kamena, pločica i ploča od finog kamena, keramike ili cotta u interijerima i eksterijerima jamči uspjeh. Kod nas ćete pronaći vrhunske proizvode za pripremu, brtvljenje, lijepljenje, fugiranje, kao i brtvila i silikone. Ploča Uniplatte, specijalno dizajnirana kao noseći element, omogućava kreativne primjene. Završne lajsne za pločice i profili Murexin zaokružuju naš široki asortiman.