O nama

Tvrtka Grupacija Flavia d.o.o. osnovana je 2005. godine, kao zajednička nabava sedam tvrtki (skladišta građevinskog materijala), na prostoru Dalmacije.

Trenutno je 31 tvrtka u članstvu Grupacije Flavia, tako da je danas Grupacija Flavia jedan od vodećih veletrgovaca građevinskim materijalom na području Republike Hrvatske s preko 45 prodajnih mjesta.

Želimo da nas se prepoznaje po profesionalizmu, ambicioznosti, pouzdanosti, otvorenosti za inovacije, želimo biti tim koji stalno traži produktivne i učinkovite metode rada te brzim rješenjima ispuniti potrebe partnera.

Misija

Flavia ujedinjuje trgovine građevinskog materijala zajedničkom politikom nabave, marketingom, obukom i pružanjem usluga koje smanjuju fiksne troškove poslovanja.

Pružamo svojim članovima vrlo širok asortiman ključnih dobavljača na hrvatskom tržištu te zajedničkim djelovanjem s članovima optimiziramo poslovanje i ostvarujemo poslovne interese.

Vizija

Vizija je biti najperspektivnija i najinovativnija tvrtka u području nabave u Hrvatskoj i regiji. Imati jak, aktivan tim koji želi rasti i napredovati. Poslovanje temeljiti na povjerenju, poštenom radu i poštovanju.

Vrijednosti

Odgovoran i iskren odnos prema svim našim partnerima te stvaranje zajedničkog duha unutar udruženja uz maksimalno profesionalan i fleksibilan odnos su naše vrijednosti od samih početaka.