Hidroizolacije i silikoni

Henkel

Gradeći na snažnom nasljeđu dugom više od 145 godina, predvodimo put ponovnog osmišljavanja i poboljšanja života svaki dan. Danas i za generacije koje dolaze. Našim inovativnim i održivim robnim markama i tehnologijama, našim timovima diljem svijeta. Henkel zauzima vodeće pozicije u područjima industrijskog tržišta, kao i proizvoda široke potrošnje: Naš portfelj uključuje dobro poznate proizvode za njegu kose, deterdžente za pranje rublja, omekšivače kao i ljepila, brtvila i funkcionalne premaze.

 

Sika

Kompanija Sika Croatia d.o.o. osnovana je 1999.g. kao tvrtka kćer švicarskog koncerna Sika, iako su Sika proizvodi prisutni na ovim prostorima još od sredine 20. stoljeća. Svojim rezultatima, ponašanjem i odnosom prema partnerima Sika je izgradila izuzetnu reputaciju vrlo pouzdanog partnera sa širokim spektrom rješenja koji se koriste u različitim područjima.

Mapei

Mapei je danas među vodećim svjetskim proizvođačima kemijskih proizvoda za građevinsku industriju. Nudimo dugotrajne proizvode visoke kvalitete koji su osmišljeni uz posebnu pozornost i brigu o planetu i ljudima.

Büsscher & Hoffmann

Stvaramo životne prostore. S promišljenim, pametnim i ekološki prihvatljivim hidroizolacijskim rješenjima.
Od svog osnutka 1852. godine, Büsscher & Hoffmann slijedi tri cilja:
-zaštititi građevinske konstrukcije od vode
-produžiti trajnost zgrada
-osigurati individualni životni prostor za ljude

Fragmath

S naprednim izolacijskim rješenjima te pouzdanim i kvalitetnim proizvodima pridonosimo udobnosti boravka u Vašim domovima, omogućavamo ostvarivanje najzahtjevnijih građevinskih i arhitektonskih projekata. Ponuđač smo širokog proizvodnog programa i rješenja na području termoizolacija, hidroizolacija, površinskog grijanja i ambalaže. Na tržištima središnje i jugoistočne Europe važan smo proizvođač i ponuđač specijaliziranih rješenja za različite grane i industrije.

Murexin

Tvrtka Murexin d.o.o. svojim je proizvodima i sustavima idealan partner za profesionalce u građevinarstvu. U šest kategorija na temu građevinske kemije nudi oko 3000 proizvoda.