Građevina

Titan

TITAN Grupa je međunarodni proizvođač cementa i građevinskih materijala, koja poslujući odgovorno i sa integritetom, doprinosi održivom razvoju i teži zadovoljavanju potreba društva. Kao vlasnik tvornica za proizvodnju cementa u 10 zemalja, Grupa je proširila svoje poslovanje na 15 država širom svijeta, izravno zapošljavajući oko 5.400 ljudi, sa godišnjim kapacitetom proizvodnje od 27 milijuna tona cementa i srodnih građevinskih materijala.

Holcim

Kao svjetski lider u inovativnim i održivim rješenjima gradnje, Holcim omogućava zelenije gradove, pametniju infrastrukturu i poboljšava standarde života širom svijeta. U srži poslovne strategije je održivost što omogućava da Holcim postane tvrtka s neto nula ugljičnim otiskom, s ljudima i lokalnim zajednicama u središtu uspjeha.

Cemex

CEMEX Hrvatska najveći je hrvatski proizvođač prvoklasnog cementa i značajan sudionik na tržištu s jakim pozitivnim utjecajem na domaće gospodarstvo, snažno opredijeljen poslovanju na načelima održivog razvoja.

SWISS KRONO

Grupa SWISS KRONO, sa sjedištem u Lucernu, Švicarska, vodeći je dobavljač materijala na bazi drva. Obiteljska tvrtka već više od 50 godina predstavlja proizvode najviše kvalitete i izvanrednog omjera cijene i kvalitete. Kao stručnjaci za materijale na bazi drva, SWISS KRONO Grupa razumije potrebe svojih klijenata i stoga ispunjava zahtjeve specijaliziranih trgovaca, prerađivača, planera i krajnjih korisnika diljem svijeta.

Drvona

Drvona d.o.o. je tvrtka koja se bavi proizvodnjom, veleprodajom i maloprodajom proizvoda za uređenje interijera, proizvoda od drva i drvne građe te izradom namještaja po mjeri. Nastala je diobom renomiranog karlovačkog društva Drvo trgovina d.o.o. te kao takva baštini dugogodišnju tradiciju i iskustvo u trgovini, distribuciji i proizvodnji unutar drvne industrije.

JAF

Trgovina drvom za komercijalne kupce. Savjeti, planiranje i stručna podrška. Najveći asortiman u Hrvatskoj u veleprodaji drva!

Intersteel

Tvrtka specijalizirana za dobavu i ugradnju betonskog željeza. Fokusiranjem na taj važan segment u području graditeljstva i stalnim ulaganjem u vlastite resurse, Intersteel je prepoznat kao siguran partner na svim važnim i velikim projektima.

Osim usluga i proizvoda iz vlastite proizvodnje, nudi i kompletan asortiman mreža i betonskog željeza u trgovačkim dimenzijama na 3 lokacije u HR.

Hermes

Tvrtka Hermes d.o.o. osnovana je 1990. godine i prisutna je na tržištu građevinskog željeza u svim županijama Republike Hrvatske i u inozemstvu, te se može pohvaliti velikim brojem stalnih kupaca.

U 30 godina djelovanja, Društvo se nametnulo kvalitetnom uslugom i usmjerenošću na zadovoljstvo kupca što se odrazilo na dobre poslovne rezultate, stabilnost i sve veće tržište.

 

Brodometalurgija

Brodometalurgija d.o.o. je tvrtka specijalizirana za trgovinu tehničkim robama, građevinskim materijalom, čelikom i čeličnim proizvodima sa izravnim isporukama sa skladišta u Zagrebu i Splitu, kao i sa skladišta proizvođača.

Rigips

Rigips proizvodi i prodaje građevinske materijale suhe gradnje za kuće budućnosti, razvija nove inovativne koncepcije radi stvaranja udobnijih, ekološki prihvatljivijih stambenih prostora.

Carmeuse

Carmeuse je započela kao mala obiteljska tvrtka u Belgiji. Danas je globalna tvrtka za materijale i usluge s ključnim kompetencijama u rudarstvu, opremi i inženjerskim rješenjima. Svojim proizvodima na bazi minerala i integriranim uslugama utječe na svakodnevni život.

GIRK (Građevinska Industrija, Rudarstvo, Kamenarstvo) Kalun

GIRK (Građevinska Industrija, Rudarstvo, Kamenarstvo) Kalun d.d. je jedna od rijetkih tvrtki koja se bavi baznom industrijom na području Dalmacije. Nalazi se na dobroj lokaciji i prometno je vrlo dobro povezana (središnja Dalmacija, industrijski željeznički kolosijek, županijska cesta, blizina autoceste i udaljenost 30 km od morske luke.)

 

Eurovent

Eurovent proizvodi su proizvedeni uz uporabu najnovijih tehničkih postignuća i uključivanje najboljih stručnjaka u polju građevinske izolacije. Eurovent proizvode karakteriziraju suvremena rješenja koja krajnjim korisnicima (krovopokrivačima, investitorima) pružaju prednosti. Svim korisnicima Eurovent proizvoda pružamo naprednu uslugu, savjetovanje, rješenja i odabir prednosti.

 

Gutta Hrvatska

Gutta Hrvatska d.o.o. kao član Gutta Grupe od svog osnivanja 1998. godine distribuira krovne građevinske materijale, zašite za temeljne zemljane radove, plastične panele za građevinske i zanatske radove, građevinske paropropusne i nepropusne folije, rešetke za travne površine kao i mnoge druge proizvode provjerene kvalitete.Gutta program temelji se na kvalitetnim, ekološkim te inovativnim proizvodima.

Würth–Hrvatska

Würth–Hrvatska d.o.o. je dio internacionalnog koncerna Würth sa sjedištem u Njemačkoj i vodeća je tvrtka u Hrvatskoj koja se bavi prodajom širokog asortimana proizvoda primjenjivih u velikom broju tehničkih djelatnosti. Koncern, koji posluje u preko 80 zemalja svijeta, ima u svom sastavu preko 400 različitih tvrtki, od kojih su mnoge proizvodne i proizvode široku paletu proizvoda iz područja spojne tehnike, kemijskih proizvoda, elektronike, solarne tehnike.