Građevinska oprema

Eurovent

Eurovent proizvodi su proizvedeni uz uporabu najnovijih tehničkih postignuća i uključivanje najboljih stručnjaka u polju građevinske izolacije. Eurovent proizvode karakteriziraju suvremena rješenja koja krajnjim korisnicima (krovopokrivačima, investitorima) pružaju prednosti. Svim korisnicima Eurovent proizvoda pružamo naprednu uslugu, savjetovanje, rješenja i odabir prednosti.

 

Gutta Hrvatska

Gutta Hrvatska d.o.o. kao član Gutta Grupe od svog osnivanja 1998. godine distribuira krovne građevinske materijale, zašite za temeljne zemljane radove, plastične panele za građevinske i zanatske radove, građevinske paropropusne i nepropusne folije, rešetke za travne površine kao i mnoge druge proizvode provjerene kvalitete.Gutta program temelji se na kvalitetnim, ekološkim te inovativnim proizvodima.

Würth–Hrvatska

Würth–Hrvatska d.o.o. je dio internacionalnog koncerna Würth sa sjedištem u Njemačkoj i vodeća je tvrtka u Hrvatskoj koja se bavi prodajom širokog asortimana proizvoda primjenjivih u velikom broju tehničkih djelatnosti. Koncern, koji posluje u preko 80 zemalja svijeta, ima u svom sastavu preko 400 različitih tvrtki, od kojih su mnoge proizvodne i proizvode široku paletu proizvoda iz područja spojne tehnike, kemijskih proizvoda, elektronike, solarne tehnike.