Usluge

FLAVIA SAVJETOVANJE

U našim poslovnicama možete dobiti stručne savjete o proizvodima, montaži i ostale korisne savjete. Ako instalacija ne ide glatko kao što ste očekivali, tehničku pomoć možete pozvati i telefonom. Imate složen arhitektonski problem? Tada čak možete pozvati jednog od naših dobavljača čije stručno osoblje će Vam u najbržem roku odgovoriti.

FLAVIA AKCIJE

Postoje i zanimljive ponude u našim poslovnicama. Samo potražite kutak za rasprodaju u svojoj Flavia trgovini, jer tamo ćete pronaći proizvode po neodoljivim, niskim cijenama.

FLAVIA USLUGA PRIJEVOZ

Više se ne morate voziti do naše lokacije ako ste zauzeti radom a nedostaje vam materijala, možemo hitno isporučiti Vašu narudžbu građevinskog materijala na Vaše gradilište. Svaka Flavia članica ima mogućnost dostave građ. Materijala.

FLAVIA RADIONICE

Za vas imamo i informativne sastanke i radionice u organizaciji s našim partnerima dobavljačima. Tijekom ovih praktičnih radionica ne samo da možete postavljati pitanja stručnjacima na tom području, već često i osobno testirati materijale. Stoga svakako provjerite kada su zakazane sljedeće radionice u vašoj Flavia trgovini, jer ih ne želite propustiti.