Stiropor i XPS

Plastform

Tvrtka Plastform d.o.o. osnovana je 1992. godine, a osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja stiropora za toplinsku izolaciju u graditeljstvu te proizvodnja ambalaže od stiropora za primjenu u industriji i poljodjelstvu. Uz navedene proizvode izrađuju se i razni dekorativni elementi po željama kupaca te granule, krupno i sitno mljeveni stiropor za proizvodnju termo žbuka i lakih betona.

Fragmat H

S naprednim izolacijskim rješenjima te pouzdanim i kvalitetnim proizvodima pridonosimo udobnosti boravka u Vašim domovima, omogućavamo ostvarivanje najzahtjevnijih građevinskih i arhitektonskih projekata. Ponuđač smo širokog proizvodnog programa i rješenja na području termoizolacija, hidroizolacija, površinskog grijanja i ambalaže. Na tržištima središnje i jugoistočne Europe važan smo proizvođač i ponuđač specijaliziranih rješenja za različite grane i industrije.

Pofix

PO FIX je moderna tvornica za proizvodnju visokokvalitetnih materijala iz građevinske industrije. Izgrađena je prema najnovijim svjetskim tehničkim i tehnološkim dostignućima u ovoj industriji. Visoka kvaliteta i kvantiteta proizvodnje temelji se na potpunoj automatizacji tehnološkog procesa proizvodnje. Na temelju navedenog dobiveni su proizvodi koji doprinose brzoj, kvalitetnoj i ekonomičnoj proizvodnji prema europskim normama i standardima.