Krovište

Tondach

Crijep i sistemska oprema proizvedeni su od visokokvalitetne gline koja štiti zdravlje vas i vaših ukućana. Sistemska oprema proizvedena je s ciljem maksimalne zaštite krova. Ugradnjom svih elemenata, krov postaje trajno siguran, čak i u ekstremnim vremenskim neprilikama. Budite zaštićeni pod Tondach krovom i mirno gledajte kišu koja vani pada, bez straha od štete i dodatnih troškova. Odaberite Tondach, odaberite kvalitetu.

Nexe

Tvrtka zapošljava oko 390 radnika. Prisutna je na tržištima RH, BiH, SiCG, Ukrajine, Mađarske, Slovenije, Albanije, Austrije. Glavna tržišta su Hrvatska i Bosna i Hercegovina. Brojnim investicijama u zadnjih 10-ak godina tvrtka je dosegla razinu kvalitete koja zadovoljava sve europske norme te posjeduje najmoderniju tehnologiju za proizvodnju vrhunskog crijepa i cigle.

 

Sika

Kompanija Sika Croatia d.o.o. osnovana je 1999.g. kao tvrtka kćer švicarskog koncerna Sika, iako su Sika proizvodi prisutni na ovim prostorima još od sredine 20. stoljeća. Svojim rezultatima, ponašanjem i odnosom prema partnerima Sika je izgradila izuzetnu reputaciju vrlo pouzdanog partnera sa širokim spektrom rješenja koji se koriste u različitim područjima.

Mapei

Mapei je danas među vodećim svjetskim proizvođačima kemijskih proizvoda za građevinsku industriju. Nudimo dugotrajne proizvode visoke kvalitete koji su osmišljeni uz posebnu pozornost i brigu o planetu i ljudima.

Busscher Hoffmann

Za ravne krovove, zelene krovove i kose krovove. Za viadukte i mostove. Za podrume i podzemne konstrukcije.
Unaprijeđenje kvalitete života ljudi, osmišljavanjem životnog prostora, s individualnim i sigurnim pristupom, vodilja je našeg svakodnevnog djelovanja

Velux

VELUX Hrvatska d.o.o. bavi se prodajom i marketingom VELUX krovnih prozora, sjenila, prozora za ravni krov s kupolom i svjetlosnih tunela.VELUX grupa više od 80 godina stvara bolje životne uvjete za ljude širom svijeta; maksimalno iskorištavajući dnevnu svjetlost i svjež zrak koje kroz krovne prozore dovodi u prostore ispod krova.

Wienerberger

Wienerberger nudi raznolik asortiman Tondach krovnih prozora kako biste mogli odabrali model koji najviše pristaje vašem domu. U asortimanu je dostupno šest različitih modela krovnih prozora, svaki u šest različitih dimenzija. Taman da svatko pronađe svoj idealan prozor!