Zidanje i dimnjaci

Porotherm

Porotherm proizvodi od opeke objedinjuju suvremenu proizvodnu tehnologiju, visoki stupanj kompatibilnosti s okolišem i prirodno i zdravo stanovanje.
Nastaju od prirodne i trajne gline te kao takvi imaju iznimne toplinske i akustične performanse, kao i povećanu mehaničku i požarnu otpornost.

Leier

Jedna od vodećih tvrtki u proizvodnji kvalitetnih građevinskih materijala i stvaranju inovativnih rješenja za dom i vrt. Proizvodnja opeke zasnovana na modernim istraživanjima, praćenjem tržišta i ulaganjem, što garantira kvalitetu opeke uz ekonomsku isplativost pri gradnji i kasnijem korištenju.

Dilj

U Tvornici opeke Slavonija IGM Našice, Dilj d.o.o. proizvodi klasični, pregradni i stropni program, a odlikuje se kvalitetom sirovine i gotovog proizvoda, usmjerenosti ka kupcu i kontinuiranom zadovoljavanju rastućih zahtjeva tržišta.

Ytong Porobeton

Ytong Porobeton d.o.o. uvoznik je i distributer građevinskog materijala Ytong i termoizolacijske ploče Multipor koji su diljem Hrvatske krajnjim kupcima dostupni u svim bolje opskrbljenim trgovinama građevinskog materijala i DIY centrima. Tvrtka Ytong dio je velikog koncerna Xella International s tvornicama u 20 zemalja diljem svijeta.

Thermstone

Tvrtka Thermstone d.o.o. je osnovana 2016. godine i jedini je proizvođač porastog betona u Republici Hrvatskoj. Travanj 2022. označio je veliku prekretnicu za Thermstone d.o.o., jer je službeno postao dio multinacionalne CRH.

Semmelrock

Kao dizajner otvorenog životnog prostora, mi znamo kako vam možemo pomoći u projektu uređenja okućnica ili javnih površina. Bez obzira planirate li sasvim novi projekt ili renovaciju, mi imamo asortiman proizvoda za terase, vrtove, staze, šetnice, trgove, prilaze, ulaze i parkirališta.

Leier

Jedna od vodećih tvrtki u proizvodnji kvalitetnih građevinskih materijala i stvaranju inovativnih rješenja za dom i vrt. Proizvodnja opeke i blokova zasnovana na modernim istraživanjima, praćenjem tržišta i ulaganjem, što garantira kvalitetu uz ekonomsku isplativost pri gradnji i kasnijem korištenju.

Oblak

Proizvodnjom betonskih proizvoda se bavimo već više od 100 godina, od davne 1901. godine. Naši preci su cijelo vrijeme bili i vlasnici poduzeća. 2002. godine smo započeli s proizvodnjom proizvoda na novoj liniji, koja je potpuno automatska, kompjuterski vođena i laserski upravljana. Postali smo jedan od najvažnijih proizvođača betonskih proizvoda u Sloveniji.

Schiedel

Mi smo nesporni broj 1 kada su u pitanju sustavi dimnjaka i ispušni sustavi. Osim toga, nudimo atraktivna, inovativna i energetski učinkovita rješenja za kamine i integrirane sustave ventilacije. Sa više od 70 godina iskustva na tržištu tvrtka Schiedel predstavlja pojam za dugotrajne, razrađene i cjelovite sustave

Leier

“Glavne prednosti Leier SMART sustava dimnjaka:
– naš najmanji izolirani sustav dimnjaka
– moguća vanjska ugradnja na fasadu
– najbolji omjer cijene i učinkovitosti”