Grupacija Flavia

Naš cilj je veći utjecaj na promet roba i popravak strukture partnera
Kontrolirano povećanje broja prodajnih mjesta u srednjoeuropskoj regiji
Bitno povećanje broja dobavljača i raznovrsnosti roba

Grupacija Flavia

Tvrtka Grupacija Flavia d.o.o. osnovana je 2005. godine, kao zajednička nabava sedam tvrtki (maloprodajnih skladišta građevinskog materijala), na prostoru Dalmacije.

U početku je radila samo sa desetak tvornica koje su u svojoj prodajnoj politici uključivale značajnije količinske rabate.

Potaknuti krizom u djelatnosti kojom se bavimo 2012. donosimo odluku o rastu tvrtke i izlasku na prostor cijele Hrvatske pa i susjednih zemalja. Tu odluku je osnažio i novostečeni status članice Europske unije. Za potrebe takve, sad nadregionalne, aktivnosti osnivamo tvrtku Flavia d.o.o., a za uvoz roba iz trećih zemalja služimo se tvrtkom Flavia Spalatensa d.o.o.

 

Ideja

Naša ideja je da osnažimo u nabavi domicilne trgovine građevinskog materijala bar na razinu najvećih lanaca trgovina „sve za kuću i uradi sam“, a onda ona svojom prilagođenošću pojedinoj sredini ostvare maksimalnu moguću prodaju. Pri tom trošak mora biti kontroliran, a cijela novostečena vrijednost ostaje svakoj pojedinoj trgovini.

Ciljevi

- Veći utjecaj na promet roba
- Kontrolirano povećanje broja prodajnih mjesta u srednjoeuropskoj regiji
- Popravak strukture partnera, sve kvalitetnijim novopridošlim trgovinama
- Bitno povećanje broja dobavljača i raznovrsnosti roba.

 

Vizija

Željeli bi da nas se prepoznaje po: kreativnosti, koncetriranosti na uspjeh partnera, mladosti, obavještenosti i perspektivnosti, fizičkoj svježini i posvećenosti tuđem problemu, dolaženju do cilja bolje nego bi sami partneri to mogli, prilagodljivosti, osim kod minimalno dogovorenih načela socijalnoj osjetljivosti.

Najdraža potvrda uspjeha je kad nam netko iz naše neformalne konkurencije pokaže interes za ulazak u F. d.o.o. ili G.F. d.o.o.